InTro

Hvad vil det sige, at Gud har åbenbaret sig? Hvad er et bibelsyn? Hvordan skal man forstå treenigheden? Og hvad med forsoning, retfærdiggørelse, nådegaver osv.?

Alle disse emner – og mange flere – hører under det, man kalder ”troslære”. Troslære er en systematisk gennemgang af hvad den kristne tro handler om fra A til Z. Med InTro ønsker vi på Tilliv.dk at give dig en sådan troslære.

Gennem 2022 udgiver vi løbende artikler om klassiske troslæreemner, sådan at du kan nå hele vejen rundt i den kristne tro. Artiklerne i InTro er bibelsk og luthersk funderede, letforståelige og aktuelle. Vi tilstræber, at de har ens opbygning og længde, sådan at oplevelsen for dig som læser bliver bedre.

Følg med i InTro-projektet i 2022 og lad dig opbygge i troen på Gud.

Intro-logo
Afspil video

Nyeste 'InTro' artikler

Gud møder os i lov og evangelium

”Lov og evangelium er ikke bare ord, men udtryk for Guds eget væsen. Gud møder os i lov og evangelium, fordi han er hellig og kærlig, straffende og tilgivende på samme tid.” Læs en forklaring af de to ord, som er centrale i den kristne tro.

Læs mere »

Hvorfor overhovedet troslære?

På Tilliv.dk har vi i 2022 en række artikler, der har det fælles tema, at de handler om den kristne troslære. InTro, kalder vi det. Artiklerne er en basal indføring i den kristne troslære.

Læs mere »

Arvesynden

“Oprindelig synd”kaldes det også – og det er en uopgivelig bibelsk lære. Står det virkeligt så slemt til med os mennesker, sådan som læren om arvesynd rummer?

Læs mere »