11. DECEMBER – tab

Årets julekalender fra Dansk Bibel-Institut. Skrevet af studerende og ansatte.

Tab er noget, vi særligt mærker i julen. Det kan være tabet af et familiemedlem. Tabet af den glæde, som var engang. Ja, det er som om tabet er overalt – også omkring os. Det kan se ud som om, der ikke findes noget helle … men det er der alligevel! Der er nemlig et fantastisk budskab!

Det er julens budskab om, at vi ikke er alene i dette tab. Hør hvordan Lukas beskriver Jesus, da han kom til verden: ”Solopgangen fra det høje vil besøge os, for at lyse for dem, som sidder i mørket og dødens skygge.” (Luk 1,78)

Ja, Jesus har besøgt os, og vil besøge os. Han kom for 2000 år siden og blev lagt i en krybbe. Fra krybben lyser han på os og igennem os! Også midt i julen. Også midt i tabet. Jesus er større end vores tab. Han vil besøge os med sin trøst, og engang skal han genoprette alt det, som vi har tabt.

Stefan Christian Mocanu Jensen, stud.theol.

 

Følg med i Dansk Bibel-Instituts julekalender her på TilLiv.dk. I andagtsstykkerne gribes fat i julens stemninger og følelser, og de sættes i forbindelse med det, som julen handler om.

Dansk Bibel-Institut ønsker at give en faglig bibeltro uddannelse og dannelse, sådan at evangeliet om Jesus Kristus forkyndes for mennesker.

No items found

Del:

Twitter
Facebook
Relaterede artikler