Støt TilLiv.dk

Vi brænder for, at Jesus må blive Til Liv for mange mennesker. Den vision bliver kun til virkelighed, hvis den kristne tro forkyndes og formidles på de steder, hvor vi færdes. Derfor er det afgørende, at vi også forkynder og formidler på online.
Vi har dagligt mellem 100-150 brugere og indhold fra mere end 120 forskellige bidragsydere. Indholdet er tilknyttet mere end 40 af bibelens 66 bøger og en lang række emner.
Hvis du enten nyder godt af TilLiv.dk, eller tror på vores vision, så vil vi opmuntre dig til at støtte vores arbejde. Det kan du gøre på tre måder:

1 ) Udbred kendskabet

Før siden kan blive til velsignelse, så må folk kende til den. Udbred kendskabet til TilLiv.dk ved at “like”, dele eller kommentere på vores indhold på sociale medier, eller ved at fortælle andre om siden.

2) Bed for TilLiv.dk

Vi, der driver siden, har kontinuerligt brug for visdom, og dem der benytter siden, har brug for, at Ånden gør budskabet levende, så bed gerne om, at siden må blive Til Liv!

3) Støt os økonomisk

At drive en online platform er ikke gratis. Vi har udgifter til udvikling, hosting og den daglige drift. Støt os, ved at give en gave til Norea Mediemission, der ejer og driver siden via nedenstående link.