Læs Bibelen

Tilliv - Læs Bibelen

I Bibelen taler Gud til os. Derfor vil TilLiv gerne give en todelt håndsrækning til at få læst i den.

1) Hvis du i løbet af 2021 følger vores bibellæseplan, vil du hen over et år blive ført igennem hele Bibelen ved at læse fire  passager i Bibelen dagligt. Søndag er der ingen læsning (så kan du slappe af, læse foran, eller indhente). Du kan også bruge planen til at komme igennem Bibelen på to år ved at læse passagerne i første og tredje række det ene år og anden og fjerde række det andet år.

2) I løbet af 2021 vil der løbende blive lagt ressourcer op på Tilliv.dk, der matcher noget af bibellæsningen. Det håber vi, bliver en hjælp for dig, der følger læseplanen, til at forstå og reflektere over det, du har læst. Ressourcerne kommer selvfølgeligt ikke til at dække alle bibeltekster, men de er små dryp på din rejse igennem Guds ord.

Download LæseplanHvis du endnu ikke har fået fingrene i en trykt udgave af bibellæseplanen, så kan du downloade en digital udgave her. Tryk på billedet og hent en print-selv udgave af ‘Læs Bibelen 2021’.

Nyeste 'Læs Bibelen' artikler

Hvad er en apostel?

Som bibellæser møder man begrebet apostel mange steder i Det Nye Testamente. Men hvad er en apostel egentlig? Hvilken autoritet har en apostel? Og findes der apostle i dag?

Læs mere »

Gud ser

Hvad kan vi lære af, at Gud ser til Hagar I et univers med ca. 2000 miliarder solsystemer?

Læs mere »

En skabelsesberetning i to dele?

Indimellem kan vi møde udsagnet, at der i Bibelen findes to skabelsesberetninger. Underforstået, at de to første kapitler i 1 Mosebog fortæller to forskellige og uforenelige beretninger om verdens tilblivelse. Passer det?

Læs mere »

Pinsetid er vækkelsestid

Pinsedag hørte jøderne i Jerusalem det værste, man kan høre. De hørte, at de havde levet på et bedrag. De mente, at alt var vel mellem Gud og dem – uden at det var det. Samtidig skete det bedste, der kan ske for mennesker i den situation: selvbedraget blev afsløret.

Læs mere »

Nyeste 'Læs Bibelen' prædikener