Læs Bibelen

I Bibelen taler Gud til os. Derfor vil TilLiv gerne give en todelt håndsrækning til at få læst i den.

1) Hvis du i 2021 følger vores bibellæseplan, vil du hen over et år blive ført igennem hele Bibelen ved at læse fire  passager i Bibelen dagligt. Søndag er der ingen læsning (så kan du slappe af, læse foran, eller indhente). Du kan også bruge planen til at komme igennem Bibelen på to år ved at læse passagerne i første og tredje række det ene år og anden og fjerde række det andet år.

2) I løbet af 2021 vil der løbende blive lagt ressourcer op på Tilliv.dk, der matcher noget af bibellæsningen. Det håber vi, bliver en hjælp for dig, der følger læseplanen, til at forstå og reflektere over det, du har læst. Ressourcerne kommer selvfølgeligt ikke til at dække alle bibeltekster, men de er små dryp på din rejse igennem Guds ord.

Hvis du endnu ikDownload Læseplanke har fået fingrene i en trykt udgave af bibellæseplanen, så kan du downloade en digital udgave her. Tryk på billedet og hent en print-selv udgave af ‘Læs Bibelen 2021’.

Har du spørgsmål til din bibellæsning?
Hvis du har kastet dig over #LæsBibelen, så støder du sikkert jævnligt på passager, du undrer dig over. Hvad betyder det vers? Hvordan hænger det der sammen?

Hvis du skriver til os på de sociale medier (fx i kommentarsporet på vores delinger eller som en privatbesked til vores SoMe-sider) eller via formularen herunder, så samler vi med jævne mellemrum op på spørgsmålene i en Q&A-serie. Så stil frimodigt dine spørgsmål!

P.s. Spørgsmålene anonymiseres selvfølgeligt, når de besvares på TilLiv.dk.

 
 
Afspil video

Nyeste 'Læs Bibelen' artikler

Enhver Jesus-efterfølger bliver forfulgt

Denne artikel er skrevet under ret store anfægtelser, for jeg er aldrig blevet forfulgt. Det er ellers Bibelens pointe, at alle kristne vil blive forfulgt pga. deres tro. Det føder uundgåeligt det presserende spørgsmål: Tror jeg overhovedet? Lever jeg med Jesus som Herre? Hvorfor bliver jeg ikke forfulgt?

Læs mere »

Nyeste 'Læs Bibelen' prædikener