Hjemvendt

Er du til lovsang med et solidt indhold, nye kompositioner på de klassiske ”lovsangsslagere”, en fejende flot lyd i sang og ikke mindst sammenspil, skal du tage at lytte til ”Hjemvendt”?

 

Bandet ”Hjemvendt” er udkommet med en EP bestående af fem gamle klassikere, og en ny komponeret lovsang (Dybe Rødder) – sidstnævnte er personligt pladens højdepunkt.

Musikalsk har bandet lagt sig i POP- genren, og det fungerer godt, særligt fordi kompositionerne er så solidt gennemarbejdet, så det på ingen måde bliver kedeligt – tværtimod formår arrangementerne ikke bare musikalsk at overraske, men også at understøtte bandets mission om at pege på lovsangens mål – evangeliet, som en gave. Man fornemmer tydeligt, at lyrisk har bandet et afsæt i evangeliet, og når man så vælger at ”lege frit i den musikalske legestue”, her tænker jeg eksempelvis på sidste del af ”Nu fryde sig hver kristen mand”, fungerer det ikke bare godt, men de formår også at slippe ualmindelig godt fra det. Alt i alt må vi håbe på, at ”Hjemvendt” har tænkt sig at gå videre og fortsætte rejsen, ikke bare i åndelig betydning, men også som et alternativ til den traditionelle mainstream ”lovsangslyd”. Et ønske for bandets fremtid er, at det musikalske arbejde med sound og kreativitet, både vil give os flere gode sange at synge med på, og at bandet får mulighed for at arbejde videre på det spor, de er begyndt på.

Kunne du li' det, du læste?

Så hjælp os med at lave flere gode artikler til fordybelse og refleksion – ved at blive abonnent på Budskabet.

Del:

Twitter
Facebook